Solrød Strand

Jeg hedder Camilla, og er grundlæggeren af Permanent makeup Danmark. Jeg har været i skønhedsbranchen siden 2005, og åbnede mit firma “Permanent makeup Danmark” i 2008. Jeg har min baggrund som kosmetolog, men har de seneste 12 år udelukkende beskæftiget mig med permanent makeup, både som behandler og underviser.

Da jeg i 2008 valgte at åbne mit firma Permanent makeup Danmark, var det i Solrød det hele startede. Det var her, jeg langsomt fik bygget min forretning op, til hvad den er idag.

Historien bag klinikken på Solrød Strand

Solrød er også min hjemby, hvor jeg har boet i størstedelen af min barndom, og derfor har min trygge base. Igennem årene har jeg fået bygget en bred kundekreds op, og mange, har været vandt til at besøge mig i Solrød, hvor jeg har min lille klinik, sammen med min mor, som er Fodterapeaut.

Da jeg åbnede min nye afdeling på Frederiksberg i 2018, var det en selvfølge, at jeg stadig skulle beholde min lille klinik i Solrød, som mange af mine kunde inkl. jeg selv, er tæt tilknyttet til. Jeg behandler derfor fra begge klinikker.

Min klinik er mit hjertebarn, og derfor var det også meget vigtigt for mig, at beholde min trygge base, hvor det hele startede.

Når du besøger mig i Solrød, vil du derfor også opleve en meget hjemmelig atmosfære, hvor klinikken ligger placeret i det hyggeligste kvarter, nede ved vandet.

– Camilla Hemmingsen