Hvad er Permanent Makeup

Så hvad er permanent makeup? Permanent makeup også kaldet mikropigmentering, er den ideelle løsning for kvinder der ønsker et flot udseende 24 timer i døgnet. Med denne metode deponeres allergivenlige mineralske pigmenter, øverst i det dermale hudlag (mellem 0,2-0,5 mm. dybt). Ved brug af specialfremstillede nåle og udstyr. Grundet at pigmentet bliver placeret meget overfladisk; vil det således også falme gradvist over tid (i modsætning til en rigtig tatovering). Man skal derfor være indstillet på, at behandlingen skal vedligeholdes løbende, hvis man ønsker at bevare sin permanente makeup.

Holdbarheden afhænger af den enkeltes hudtype, livsstil, medicinforbrug og mange andre faktorer, som vi naturligvis informerer om ved behandlingen.

Vores permanent makeup er EU godkendt!

Farverne vi bruger er EU- godkendte og 100% sikre at anvende, og udstyret som anvendes er avanceret og specialudviklet til denne type behandling.

Hvis du forud for behandlingen, er i tvivl og har spørgsmål, anbefaler vi at du booker en tid til konsultation, hvor vi kan hjælpe dig med at besvare eventuel usikkerhed om behandlingsform osv. og afstemme forventninger. Det er vigtigt, når du vælger at få udført en pmu behandling, at du er 100% sikker på din beslutning, og afklaret med at det er en behandling, som løbende kræver vedligeholdelse, for at bevare et pænt resultat.

Hvad er Permanent Makeup? Efter at have læst lidt på denne side burde du have fået besvaret dine spørgsmål. Men hvis du skulle sidde inde med spørgsmål som måske ikke er blevet besvaret. Så er du velkommen til at kontakte klinikken, ved at sende os en mail på: info@permanentmakeup-danmark.dk 

Hvad er Permanent Makeup