Frederiksberg

Jeg hedder Camilla, og er grundlæggeren af Permanent makeup Danmark, samt House of Aesthetic. Jeg har været i skønhedsbranchen siden 2005, og åbnede mit firma “Permanent makeup Danmark” i 2008. Jeg har min baggrund som kosmetolog, men har de seneste 12 år udelukkende beskæftiget mig med permanent makeup, både som behandler og underviser.

Da jeg i 2018 valgte at udvide min forretning og rykkede i større lokaler, åbnede det muligheden for også at få andre dygtige specialister i huset, hvoraf “House of Aesthetic” blev skabt. Min vision var at skabe et univers udelukkende af specialbehandlinger, med de absolut dygtigste specialister, hver især indenfor deres felt. Klinikken har derfor udelukkende selvstændige behandlere, som hver har deres unikke koncept.

Min klinik er mit hjertebarn, og derfor var det også meget vigtigt for mig, samtidig at skabe en god og behagelig atmosfære, kombineret med høj faglighed og et serviceniveau i højklasse. Jeg har derfor nøje udvalgt hvert enkelt behandler i House of Aesthetic, som tilsammen skaber det helt perfekte team. Hos os bliver du altid mødt med et smil og en varm velkomst.

– Camilla Hemmingsen