Bare Aesthetics

Hos Bare Aesthetics tilbyder vi behandlinger med høj kvalitets fillers indeholdende hyaluronsyre, et naturligt komponent af huden, som anvendes til udfyldning af rynker og linjer, til blidt at forbedre læbefylden, til definering af kindben eller til forbedring af andre områder af æstetisk betydning for dig.

Der arbejdes også skånsomt og selektivt med spændte ansigtsmuskler, som giver rynker. Produktet vi benytter  gør musklerne mere afspændte, så man fjerner linjer, men samtidig bevarer din naturlig mimik.

Vi skaber individuelle smagfulde løsninger til dig for at opnå et balanceret æstetisk resultat.

 


 

Bare Aesthetics er registreret hos Sundhedsstyrelsen. Dette er din sikkerhed for at vi lever op til alle standarder. Alle behandlinger udføres af en læge.

Bare Aesthetics tilbyder gratis konsultation, hvor du får information og vejledning, så du kan træffe det rigtig valg for dig og dermed opnå de bedste resultater.

Bare Aesthetics efterlever Sundhedsstyrelsens krav om 48 timers betænkningstid, som giver dig muligheden for at overveje dine valg inden behandlingen.

Vi følger forskningen og den teknologiske udvikling inden for æstetisk medicin nøje og holder os til afprøvede høj kvalitets produkter og sikre teknikker.

 


ESTHER BELMAATI

LÆGE & KUNSTNER, en unik professionel blanding.

Videnskab og kunst har været en passion siden barndommen. Så det var naturligt at jeg hældede mod det lægevidenskabelig studium, og blev uddannet læge fra Københavns Universitet i 2003. I min fritid som medicinstuderende studerede jeg på Central Saint Martins College of Art and Design, London. Passionen for både medicin og kunst har ført til en naturlig fusion, hvormed Bare Aesthetics, a medical spa, blev skabt. Min erfaring som læge har lært mig at man kommer langt med sund kost og regelmæssig motion, hvis man vil bevare sin velvære og skønhed. Personligt bestræber jeg mig på at opretholde en balanceret og sund livstil som giver det nødvendige overskud og energi til en travl hverdag. At være mor har yderligere styrket mig i min overbevisning om hvor vigtig en sundt livstil er. Med de tanker, har jeg med omhu valgt de bedste produkter til dig på Bare Aesthetics. Læs et portræt af Esther Belmaati her.

 

Esther Belmaati
MD, PhD, Æstetisk Medicinsk Behandler.