Möhring ellipse

Hos Möhring Ellipse arbejder vi professionelt med permanent hårfjerning, hudforyngelse og andre behandlinger af solskadet eller misfarvet hud. [Læs mere].
Vi er registreret hos sundhedsstyrelsen (søg efter: “Møhring Ellipse a/s), jf. gældende regler.

Som Danmarks største og mest erfarne firma på området, udføres alle vore behandlinger af specialuddannede sygeplejerskere under kyndig vejledning af ansvarshavende læge i Dermatologi Flemming Andersen.

Permanent hårfjerning

Slip for uønsket hår – for altid. Smid diverse hårreduktionsmidler, voksecreme eller shavere ud og få fjernet dine uønskede hår med Ellipse, hvor på kroppen du måtte ønske det.

Ellipse anvendes til permanent hårreduktion af mørke hår. Da metoden afhænger af melaninet (farvestoffet) i håret, kan lyse, røde og grå hår ikke fjernes med denne metode.

For personer med mørk hud kan behandlingen gennemføres, men lysstyrken vil skulle sættes lavt og resultatet vil være mindre.

Ved mørke hår og lys hud må man påregne minimum 8 behandlinger, på enkelte områder også flere. Efter 6-8 behandlinger vil man i gennemsnit finde 60-80 % reduktion af hårvæksten.

Såfremt hårene er lysere og huden mørkere må man regne med flere behandlinger. Man må ikke regne med at blive 100 % hår fri, da lysere og fine hår ikke kan fjernes. Fine hår optager ikke tilstrækkeligt med lys, til at der kan dannes den varme i hårsækken som ødelægger hårvæksten. Derfor kan fine hår ikke fjernes selv om disse hår indeholder farve.

For mænd er behandlingen ikke helt permanent, idet testosteronproduktionen gør, at mænd vil have lidt hårvækst hele livet igennem. Der må derfor påregnes vedligeholdsbehandlinger for at opretholde et tilfredsstillende resultat.

Ellipse behandlingen er skånsom og næsten smertefri. Behandlingen foregår ved brug af lys, som absorberes i det enkelte hårs farve. Lyset omdannes via farven til varme, en proces som ødelægger hårrodens evne til igen at producere hår. Hårreduktion med Ellipse foregår ved, at lyspulser med høj energi sendes ned gennem huden, hvorefter lysenergien afsættes som varme i hårsækkene. Hårsækkene bliver således “brændt af” og kommer ikke igen.

Ved behandlingen mærkes en prikken i huden, men det er intet i forhold til den velvære du opnår ved at få fjernet generende mørke hår i ansigtet, på ryggen, under armene, på benene, i bikinilinjen eller tanga/brazil.
For at opnå det fulde udbytte af en Ellipse-behandling skal man undgå at bruge andre hårreduktionsmidler en måneds tid før behandlingen (man kan dog barbere hårene). Det er ligeledes vigtigt, at man undgår at blive solbrændt før og under behandlingen. Efter Ellipse-behandlingerne vil din generende hårvækst være væk, og du vil føle dig bedre tilpas og mere velplejet end nogensinde før.

Hudforyngelse

De fleste kunne tænke sig at bevare et friskt og ungt udseende hele live igennem. Det er dog ikke så nemt, idet huden forandre sig med alderen.

Når huden igennem længere tid har været udsat for sollys, udvikles alderstegn som pigmentforandringer, rynker, slap hud, udvidede pore og sprængte blodkar.

Man kan ikke bremse hudens naturlige ældningsproces, men med Ellipse metoden kan man forbedre hudens struktur og udseende markant.

Hvordan virker Ellipse behandlingen på hudens struktur.

Metoden benytter lys, som trænger ind i læderhuden (dermis) hvor der fremkaldes en ganske let og kontrolleret inflammation. Herved produceres vækstfaktorer, der igen stimulerer hudens celler til at øge produktionen af collagen og elastin. (Collagen og elastin er de elastiske fibre, der giver styrke og smidighed til huden).

Denne proces bevirker at huden kommer til at se yngre og friskere ud.

Denne virkning er dokumenteret ved kliniske forsøg, hvor collagen dannelsen øges med i gennemsnit 92 %, 2 til 3 dage efter behandlingen i forhold til hudens normale produktionshastighed af collagen. Denne produktion holder sig højere end normalt og falder løbende over de næste 2 til 6 måneder, indtil produktionen når normalniveauet igen.

Forbehandling af huden anbefales med en exfolierende rens, evt. frugtsyre behandling 1-2 uger før behandlingen, Med forbehandling øges overhudens omsætning af overhudsceller, hvorved døde celler falder af og nye celler dannes. Derved øges hudens lys gennemtrængelighed og effekten forbedres.

Der anbefales 3 behandlinger med 4-6 ugers interval. Herefter 1-2 behandlinger årligt for at vedligeholde collagenproduktionen.

Da Ellipselyset nemmest trænger igennem en lys hud, er det vigtigt at huden ikke er solbrændt eller brun af selvbruner.

Der må ikke solbades 6-8 uger efter behandlingen. Ophold i solen skal foregå med solfaktor 30.

Karsprængninger i ansigtet

Vind, vejr og sollys er medvirkende til, at mange med årene udvikler karsprængninger i ansigtet, specielt på næse og kinder, men de kan også ses ved hudsygdomme som rosacea.

Ved behandling af blodkar vil Ellipse-lyset optages af blodets røde farvestof, hæmaglobin, hvorved lysenergien omdannes til varme. Varmen ødelægger karvæggene og de beskadigede kar vil efterfølgende blive fjernet af kroppens reperationssystemer, og herved opnås den ønskede afblegning.

Efter første behandling kan der ses en tydelig reduktion af karsprængningerne.

Man skal regne med 2-3 behandlinger for at opnå et tilfredsstillende resultat. (Reduktion på 80-90 %). Der behandles med 4-6 ugers interval.

Soleksponering skal undgås minimum en måned før behandlingen. Selvbruner må ikke anvendes 10 dage før behandlingen.

Behandlingen er ikke smertefri, og hver lyspuls føles som en stærk prikkende varme, og der kan være en efterfølgende brændende fornemmelse.

Huden i det behandlede område kan hæve og blive rød og varm. Ved hævelse anbefales det at ligge med hovedet højt de første nætter efter behandlingen. Især omkring øjnene kan hævelsen være mere udtalt. Dette ses specielt efter den første behandling, hvor mange kar ødelægges på én gang, og er derfor et tegn på at området er velbehandlet.

Karsprængninger på benene

Karsprængninger på ben behandles med Ellipse Multiflex – Nd:YAG Laser.

Karsprængninger på benene kan ofte være en arvelig tilstand, som langsomt udvikler sig over en årrække. Graviditet, overvægt, stående arbejde og sygdom i benene kan fremme udviklingen.

Med YAG-Laser kan vi effektivt behandle blå og røde karsprængninger på ben.

Afhængigt af størrelsen på de enkelte kar, og hvor stort område der skal behandles, må man påregne 1-3 behandlinger.

Inden den første behandling får du undersøgt dine ben ved vores specieluddannede sygeplejerskere. Hvis du f.eks. har åreknuder kan det være tilrådeligt at få opereret disse først, da der ellers er for stor risiko for, at du blot får nye karsprængninger, selvom du har fået en optimal behandling. Det er vigtigt at huden er så lys som muligt for at kunne dosere laserenergien korrekt og dermed opnå det bedste resultat. Derfor frarådes solbadning 2-3 uger inden behandlingen. Der må heller ikke anvendes selvbruner 2 uger før behandlingen.

Ved behandling af blodkar vil Laser-lyset optages af blodets røde farvestof, hæmaglobin, hvorved lysenergien omdannes til varme. Varmen ødelægger karvæggene og de beskadigede kar vil efterfølgende blive fjernet af kroppens reperationssystemer, og herved opnås den ønskede afblegning. Det kan føles lidt varmt og stikkende under behandlingen.

Det behandlede område kan være rødt og hævet i op til 1 døgn ef-ter behandlingen. Der kan komme en let overfladisk ru fornemmelse hen over karrene. Dette forsvinder i løbet af få dage. Man bør absolut undgå at udsætte området for sollys i minimum 4 uger efter behand-
lingen eller så længe området virker påvirket. Sollys kan give misfarvninger af huden.

Efter første behandling kan der ses en tydelig reduktion af karsprængningerne.

Besøg Möhring Ellipses hjemmeside HER