Lash me up Academy

Mit navn er Kasia. Jeg kommer oprindeligt fra Polen og har så længe jeg husker tilbage, altid interesseret mig for alle kunstarter. De sidste 9 år har jeg arbejdet som Lash artist. Først i Polen, hvor jeg opbyggede min egen klinik og sidenhen i Danmark. Jeg har udviklet og finjusteret min passion ved at deltage i kurser bl.a. maling, tegning og skulptur. Dette gav mig mulighed for at fremme de rigtige proportioner samt symmetri. Jeg har dykket ind i hemmeligheder om farveimetri og farvepaletter.

Som baggrund har jeg Højere Kosmetologuddannelse, med speciale i ansigt, hvor jeg har forsvaret mit eksamensbevis med æresbevis. For at opnå den allerhøjeste perfektion i min profession har jeg fokuseret primært på min passion, hvilket er Eyelashes og bryn behandlinger.

I løbet af de sidste 9 år har jeg kontinuerligt forbedret mine kvalifikationer på udvalgte områder, ved at deltage i kurser for at fremme mine evner. Jeg har deltaget i mange Masterclasses og gør det fortsat.
Det vigtigste for mig er at opnå den mest naturlige effekt, valgt individuelt for hver af mine klienter, da de hver især er enestående. Ikke to er ens!
Jeg investerer hele mit hjerte i mit arbejde, og hver eneste gang gives der 100 % engagement.

Jeg afholder kurser, hvor jeg formidler min viden og mine færdigheder opnået gennem en lang karriere, samt viser andre at selv den mindste detalje har afgørende betydning.

Book tid hos Lash Academy HER

-Kasia

katia