Teamet

Camilla Helsted Hemmingsen

Jeg gør meget ud af at mine kunder skal føle sig trygge gennem hele behandlingsforløbet, og mine kunder skal have den bedste rådgivning og vejledning. En resultatorienteret behandling med formålet, at forskønne ansigtets naturlige træk, får du hos mig. Jeg lytter meget ind til mine kunders ønsker, men samtidig anbefaler, hvad der vil være mest passende til den enkelte person.

Jeg har siden 2008 haft mit firma Permanent Makeup Danmark, hvor jeg har haft fuld fokus på permanent makeup, og løbende været på kurser, konferencer og messer i Danmark og i udlandet, for at holde mig opdateret med nyeste viden og teknikker indenfor faget, og er idag blandt Danmarks førende elite PMU artister.

Baggrund: udover specialist i permanent makeup, er jeg også uddannet kosmetiker med speciale i avanceret hudterapi, siden 2007. Jeg har gennem årene arbejdet på flere forskellige klinikker, og gjort mig den erfaring jeg har idag omkring hud, makeup osv.

Som permanent makeup artist har jeg i 2008 min basisuddannelse hos Long time Liner, hvor jeg også er uddannet elite-linergist, men har efterfølgende valgt at tage master kurser, og købt maskiner og udstyr hos Nouveau Contour/Nouveau Art.

Ved siden af min klinik, fungerer jeg også som Master træner/underviser hos Elite Scandinavia, hvor jeg underviser i deres masterkursus i “Fashion Powder Brows”. Dette kursus er udelukkende for PMU artister, som er uddannet i forvejen, og har deres basisteknikker helt på plads.

Jeg går som udgangspunkt altid efter det naturlige look, når jeg laver permanent makeup. Og går ikke på kompromis med kvaliteten af mine behandlinger.

camilla