Genopfriskning/Colorboost – priser

Genopfriskning / colorboost:

Priser er kun gældende hvis din tidligere behandling er lavet hos os. Har du fået lavet det på andre klinikker kan prisen variere.

*Genopfriskinger inkluderer IKKE nogle gratis touch up behandlinger.

Andre korrektioner, som følge af sygdom eller anden medicinsk indikation, udføres  efter en konsultation, hvor mulighederne for korrektion og behandling vurderes.

Du skal oplyse om du har haft herpes / forkølelsessår- og om du er i behandling i form af kemo, laser, eller hvis du er gravid (vi behandler IKKE gravide og ammende).

Der ydes ingen tilbagebetalinger for udførte behandlinger og et afbrudt behandlingsforløb er på eget ansvar, uanset årsag.

OBS. Hvis du har eyelash extensions på, skal disse tages af, inden behandling af eyeliner. Benytter du vippe eller bryn-serum, skal dette afsluttes minimum 3 måneder inden din behandling.

Afbudspolitik:

Da vi har en meget travl kalender, med en lang venteliste på behandlinger, ser vi os nødsaget til også at føre en stram afbudspolitik. Afbestilling eller ændring af tid SKAL ske via e-mail, senest 48 timer før behandling. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves gebyr på 50% af behandlingens pris. Ved afbud eller udeblivelse samme dag, faktureres man den fulde behandlingspris.

Når man booker tid hos os, godkender man dette, og som en ekstra service, sender vi både bekræftelse, samt påmindelse til dig på mail. 

Vi forventer desuden, at du som kunde, har læst vores info vedr. permanent makeup, og er indforstået med de risici og forholdsregler der er forbundet med permanent makeup.

Såfremt du møder til behandlingen med følgende nævnte kontraindikationer, uden at have oplyst os inden behandlingen, enten via mail eller telefonisk, vil man blive opkrævet behandlingens fulde beløb, uden undtagelser, uagtet at behandlingen ikke kan gennemføres:

  • Gammel PMU (lavet i anden klinik)
  • Medicinsk behandling
  • Solbrændt hud
  • I medicinsk behandling for akne, eller andre betændelsestilstande.
  • Graviditet
  • Amning