Behandlingsformer

Bryn

Hvis brynene er for korte, for smalle eller for lyse giver permanent makeup mulighed for korrektion. Brynene synes tættere og der kompenseres for manglende hår. Ved asymetriske bryn, kan dette også korrigeres.

Når vi udfører permanent makeup på bryn tegner vi først en form som kunden skal godkende.
Derefter tilføres huden farve med den vores specialudviklede udstyr. Man kan enten lave skygge/powderbrows, hårpåtegning eller en kombination af de to teknikker. Dog skal man være opmærksom på at ikke alle hudtyper egner til at få lavet hårstrå. Book derfor en tid til konsultation forinden din behandling.

4

Læber

En meget lille mund kan blive optisk forstørret og udviskede læbekonturer vil med permanent makeup kunne genoprettes og forskønnes.
Ved udførelse af permanent makeup på læber tegner vi først en form som kunden skal godkende. Ujævnheder i læbekonturen rettes op, sådan at man får et symmetrisk og harmonisk resultat. Derefter tilføres huden farve. Vi toner altid farven ind på læben for at få et mere naturligt resultat. Ønsker man mere spil i farven eller optisk mere volumen på læberne, anbefaler vi tredimensionel lipliner, hvor man arbejder med flere farver på én gang. Det er også muligt at få fyldt hele læben ud med farve.

2

Eyeliner

En drøm for alle der bærer briller og dyrker sport. Med en tynd streg kan vippekanten synes tættere og øjets facon bliver smukt fremhævet. Med en lidt tykkere øjenlågstreg kan brugen af eyeliner helt erstattes. Ved permanent makeup om øjnene, lægges farve langs vippekanten. Ønsker man det, kan man lægge eyelinerlinjen kun for oven.

Farven vil efter opheling være en smule mere nedtonet, end lige efter endt behandling. Man må derfor ikke forvente en ligeså dyb sort farve, som ved fx. en flydende eyeliner. Eyelineren kan laves i flere farver. Spørg din behandler, hvis du ønsker anden farve end sort.

1

Skønhedsplet

Ved permanent makeup af skønhedspletter tegner vi op med en specialblyant der, hvor kunden ønsker den. Derefter tilfører vi farve til huden med den specialtilpassede pen. Vi behandler ikke oveni rigtige skønhedspletter.

Vær opmærksom på at denne type behandling, også skal opfyldes ca. en gang om året, som ved behandling af øjenbryn, da det er de samme pigmenter der bruges. Farven vil derfor også falme over tid, og kan alt efter farvevalg og hudtone derfor også trække rødligt eller gråligt op med tiden. Opfriskning anbefales ca. en gang om året.

3