Behandlingen

Som start, skal du altid forud for din behandling have læst og forstået vores forholdsregler, som er beskrevet her på vores hjemmeside. Det er vigtigt inden din behandling at du ved hvad du går ind til, og kender til vores politik, og evt. risici ved behandlingen.

Når du kommer til behandlingen, vil din behandler bede dig om at udfylde et helbredsskema, og du vil derefter få bedøvelsescreme på i det område, som skal behandles.

Når helbredsskemaet er udfyldt, vil din behandler gennemgå det, og stille eventuelle nødvendige spørgsmål. Det er vigtigt at du udfylder skemaet 100% ærligt, da der er flere meget afgørende faktorer, der kan have indflydelse for resultatet af din behandling.

Hvis der ingen kontraindikationer er, kan behandlingen startes, efter at bedøvelsen har fået lov at virke i 20-30 minutter. Bedøvelsen gør, at behandlingen vil være næsten smertefri.

Vi starter altid behandlingen med at forventningsafstemme, og derefter optegne konturen med en optegningsblyant, så du allerede inden din behandling, kan få en ide om, hvordan resultatet vil blive. Du skal her give din mening til kende, og sammen med din behandler, blive enige om at det er den rette form til dit ansigt. Først når konturen er godkendt, fortsætter vi behandlingen.

Derefter vælger vi udfra din underliggende hudtone, og ønske om farveintensitet, hvilket pigment/farve vi vil bruge til behandlingen, og selve udførelsen af mikropigmenteringen går igang.

Lige efter behandlingen vil det behandlede område fremstå mere eller mindre rødt og hævet, og farven vil være markant og betydeligt mørkere, end det endelige resultat. Hævelsen vil aftage over 1-2 dage, men farven vil dog de efterfølgende dage, fremstå yderligere markant, pga. oxideringen af farven, og helingsprocessen, hvor der dannes en tynd sårskorpe på det behandlede område. Du kan derfor ikke vurdere resultatet på dette tidspunkt, og må væbne dig med tålmodighed. Det er vigtigt at det behandlede område får ro og tid, til at hele op, uden at der bliver pillet i sårskorpen, og at du udtrykkeligt følger vores aftercare vejledning.

Efter 4-10 dage, vil sårskorpen gradvist skalle af, i små flager, og farven vil på dette tidspunkt kunne se en smule mere transparant og lys ud. Kontrasten på farven før og efter afskalning, er derfor stor, og nogle tror fejlagtigt, at der ikke er noget farve tilbage efter opheling. Der skal du igen væbne dig med tålmodighed og “ikke panikke”. Huden er på dette stadie helt ny, og kan derfor se lidt lyserød ud, og skal have tid til at “bygge sig op” til normal tykkelse igen, nøjagtigt som et alm. sår. Det er ligeledes vigtigt, at du ikke piller i sårskorpen, og begynder at hive de fine sårflager af, da dette kan medføre at man hiver farven med ud, og i værste fald, kan danne arvæv. Du må heller ikke her, “lappe” med alm. makeup, men må affinde dig med, at have “to-farvede” bryn i et par dage.

Den komplette heling, tager ca. 28-45 dage, alt efter hudtype, livsstil, helbred, alder osv. og man kan først herefter vurdere resultatet, og se den endelige farve, som der er tilbage, og hvor der evt. skal fyldes mere farve på. Det er også vigtigt, at du her forstår, at det i de fleste tilfælde IKKE er nok med kun 1 behandling, men at det kræver minimum 2 behandlinger, før man kan forvente et færdigt resultat, og at det derfor også er påkrævet, at man kommer til en opfyldende behandling 4-6 uger efter sin første behandling (ved microblading 8-12 uger efter). Du skal her igennem samme helingsproces, og aftercare behandling, som ved din første behandling.

Din aftercare vejledning, får du udleveret ved din første behandling, sammen med den salve, som du skal smøre det behandlede område med.

Efter opheling, må du forvente at farven vil aftage ca. 20-60%, afhængig af behandlingsområde, og den teknik der benyttes.

Du skal være opmærksom på at den permanente makeup, den første uge efter behandlingen, ikke må udsættes for sollys, klorvand, saltvand, høj varme (fx. sauna, høje temperature sydpå, lange dampende bade), sved (ved fx. træning), makeup og hudplejeprodukter (kun den udleverede salve). Det er derfor IKKE en god ide, at planlægge solferie, spa/wellness ophold, hård træning, stor fest (hvis påkrævet makeup), den første uge efter din behandling.