Behandlerrum udlejes i veletableret klinik centralt på Frederiksberg

Er du selvstændig behandler, eller drømmer du om at blive det, og søger du et sted, hvor der er god grobund for at udvikle din forretning, så har du alle muligheder her.

Permanent Makeup Danmark har eksisteret siden 2008, og er blandt landets førende klinikker inden for faget. Klinikken har et fast klientel af kvinder i alle aldersgrupper, og med en ventetid på godt et år.

Da vi har meget travlt i klinikken, rykker vi pr. 1/12 i større lokaler 200 m. fra Frederiksberg Centret, tæt på metro, CBS og med Gammel Kongevej lige rundt om hjørnet.

Klinikken rummer 150 kvm. lyse, og total nyistandsatte lokaler, som indeholder 2 tekøkkener, 2 toiletter, 5 behandlerrum, kursuslokaler, og reception med direkte indgang fra gadeplan. Alle behandlerrum er med vindue, godt lysindfald og aflukkede døre. I området er der masser af parkeringsmuligheder og med 2 timers gratis parkering.

Vi ønsker at udleje 3 behandlerrum og søger nogle dygtige, selvstændige behandlere, som kan blive en del af vores professionelle team.
Vi forestiller os at du fx. er: kosmetolog, vippeteknikker, brow stylist, kosmetisk sygeplejerske, men er også åben for andre behandlere som kunne passe godt ind.

  • Behandlerrum 1: ca. 10 kvm. Leje pr. måned: fra 5000,- eks. moms.
  • Behandlerrum 2: ca. 9 kvm. Leje pr. måned: fra 4900,- eks. moms.
  • Behandlerrum 3: ca. 5 kvm. Leje pr. måned: fra 3000,- eks. moms

Depositum: 3 måneders leje.

Rummene udlejes pr. 1/12

Fleksibel leje/gæstebehandlere er også en mulighed og prisen aftales efter behov.

Vi har et utroligt godt fællesskab og et højt serviceniveau, så vi forventer at få nogle ansvarlige lejere ind med samme værdier.

Er du interesseret? Så send os gerne en mail på info@permanentmakeup-danmark.dk
– skriv “behandlerrum” i emnefeltet og fortæl gerne lidt om dig selv og hvilke behandlinger du tilbyder.